Tóth Péter Tamás kérdése:
Szerintetek egy gimnáziumba felvesznek akkor, ha kommunista vagyok?
Figyelt kérdés
Még mielőtt írnátok, hogy korán van még eldöntenem, hogy kommunista legyek-e, vagy se, leírnám: nagyon sokat olvastam a kommunizmus minden ágáról, és az összessel (részben, mert nem értek mindegyikkel teljesen egyet)/ egészében egyet értettem, és tisztában vagyok azzal, hogy mi a kommunizmus.2015. jan. 19. 00:59
1/8 anonim válasza:
Le se szarják, hogy kommunista vagy-e.
3/8 anonim válasza:
Ha nem amerikai (USA) gimnázium, akkor igen.:)
4/8 A kérdező kommentje:
2-es: nem igazán értem a röhögésedet, hogy min röhögsz. Ha levezetné...
2015. jan. 19. 01:25
5/8 anonim válasza:
13 éves gyerek csegevarásat játszik :D Te jó ég. Majd kinövöd. Töritanárom mondta anno, hogy fiatalon mindenki a szó klasszikus értelmében szélsőbalos. Aztán kinövik.
6/8 anonim válasza:
Szerinted megkérdezik szóbelin, hogy kommunista vagy-e? Egyébként meg az emberek lemészárlásával is egyet értesz? És azzal, hogy Istenként kell tisztelni egy embert, mert ha nem teszed kinyirnak?
7/8 anonim válasza:
Jaj hagyd az előtted szólókat mind neveletlen gyökerek:) általában az emberek szeretik lenézni a náluk kisebbeket...
Kérdésedre válaszolva igen, egy gimnázium nem azt nézi te milyen párti vagy (hál' isten)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!