Csepeli Jedlikesek, ti szerettek oda járni?
Szia. Én nem rég végeztem ott. Pavelka tényleg egy elmebeteg :D
Én mind a földrajz, mind a biosz órákra gyomorgörccsel ültem be.
Van ugye egy osztálynévsora. Minden órán vagy feleltet az előző anyagból, vagy ahogy én hívom "hirtelen halált" csinál xddd. Ez arról szól h nézi a névsort, és feltesz egy kérdést az anyagból. Majd hirtelen mond egy nevet. Még gondolkodni sincs időd. Aztán ha nem tudsz egyből válaszolni, akkor kapsz egy 1-est, jobb esetben egy minuszt. Ha összegyűlik 5 mínusz, az egy 1-es. De pluszt is lehet szerezni ugyanígy. Órai munkára szokott adni pluszt. Minél többször jelentkezel,és válaszolsz jól,annál nagyobb az esély hogy kapsz pluszt.
Huhh.. Paviról ennyit :D
A nyelv..hát..franciát tanultam 4 évig, igazából a nyelvtanra nem fektettünk nagy hangsúlyt, inkább szövegeket kellett tanulni.
Az angolt meg ki kell fogni. Lengyel tanárnőt nem ajánlanám. Bár a magyar iskolákban a nyelvoktatás nem a legjobb valljuk be.
Nekem a magyar órák se jöttek be igazán. Főleg h érettségin pofára pontozott a tanár. Meg szerintem ő is idegbeteg.
Ha van kérdésed írj nyugodtan :)
Ui. Bocsi a késői válaszért :$
Ja...Paviról még annyit, hogy lehet hogy kemény tanár, de legalább megtanulod, és elvégre is ezért jársz suliba hogy tanulj. Amúgy esküszöm neked hogy hamarabb leérettségiztem volna bioszból, mint töriből, mert a töri tanár se a legjobb. Tiszta hülyeségeket vettünk,amiknek semmi köze nem volt a törihez. Volt hogy idézeteket írtunk le. Viszont annyiból volt jó, hogy megadta mindig az összes esszé kérdést, a dolgozathoz. (mert az összes dolgozat esszé volt)
Na szóval...visszatérve Pavihoz: Lehet h ilyen kemény és szigorú tanár, de azt mondják hogy az egyik legjobb osztályfőnök. Volt hogy elvitte az osztályát aquaparkba,meg boncolásra, szóval ő tényleg mindenbe benne van. Nem úgy mint az én volt osztályfőnököm.
Hupssz, ezzel picit elkéstem..mindegy, ha látod még: meg tudnád mondani, hogy ki volt az ofőd?
Én jelenleg is jedlikes vagyok :) engem is tanír Pavelka. Uu, ez a gyorshalál elnevezés tetszik :D tényleg keményen kér számon, gyakran még többet is kér, mint amennyi elmondott...emelt szintű érettségi feladatokat kaptunk a dolgozatba nagyjából 5. osztálytól kezdve. Amúgy tud jó arc lenni, ez szerencsére mostanság gyakran előfordul. Szerintem toleránsabb, mióta osztályfőnök lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!