Akik a DLSB-be akarnak bejutni hány pontotok lesz szerintetek?
Figyelt kérdés
100 pont körüli összpontszámmal van esélyem szerintetek?2015. jan. 17. 15:07
1/7 anonim válasza:
Igen van :) Olyan 90 - 95 ponttól van esély bekerülni :)
2/7 anonim válasza:
Szia:) En is oda szeretnek bekerulni es nekem is nagyjabol 100lesz az osszpontszamom! Nagyon.remelem hogy bekerulok:))) szurkolok.neked!
4/7 anonim válasza:
Azt viszont nem szabad elfelejteni, hogy idéntől csak 60 diákot vesznek fel a korábbi évek 72-es létszámával ellentétben. Ezért az elmúlt évek tapasztalatait szigorúbban kell az idei évre vonatkoztatni. A neten a sulival kapcsolatos egyetlen ideiglenes lista elemzésekor annyi azért látszik, hogy 100 pont körüli eredménnyel esély van az ideiglenes lista 60. helyén belül lenni, ami ugye tuti felvételt jelent. Illetve ezen lista 120. helyéről még akár be is lehet férni a végleges 60-as keretbe. Persze az előző évek listái alapján történő meditálások is csak támpontot adnak, nagyon alapozni nem lehet rájuk. Sok függ az adott év felvételijének nehézségétől is. Ahogy láttam a mai matek feladatsorban a 10-es feladat rettenetesen nehéz volt, valszeg a diákok 99%-a nem tudta megoldani. Ez, ha valóban meghatározó volt a diákok körében, akkor lejjebb viheti a ponthatárokat, de az arányok az ideiglenes listák tekintetében ettől még nem változnak.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :D én is szurkolok neked :)
2015. jan. 18. 11:31
6/7 anonim válasza:
én is oda szeretnék menni, 100-105 pontom lesz de csütörtökön kapom meg a a tényleges pontokat pénteken meg lehet fellebbezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!