Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogy sikerült a felvételi? (2015)

Hogy sikerült a felvételi? (2015)

Figyelt kérdés

nektek hogy ment? ,szerintem a matek nehéz volt kb hány pontra számítotok? van aki a deklgyg akar jelentkezni?

kösziiiii :) sok sikert a szóbelihez :)

2015. jan. 17. 13:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
8.vagyok Előző:Köszi:) 9-es:Igazad van tényleg nem tudok írni xD. És lehet,hogy hülyének tartasz,mert aki ilyen hülye,hogy beszól a másiknak (magamra céloztam) az megérdemli,de nem érdekel valahova csak felvesznek,és igen az én hibám,hogy elcsesztem,de már nem tudok változtatni rajta! És az előző kommentemet csak mérgemben írtam és sajnálom csak annyira letört vagyok egész nap hogy ilyen buta vagyok hogy elrontottam a magyart pedig otthon ment. És tudom,hogy előző, most nagyon lenézel,és hülyének tartasz,mert igazad van én csak ennyire voltam képes én nem vagyok okos.Szóval bocsánatot kérek azoktól akiket megbántottam,a kommentemmel vagy aki azt hiszi rólam,hogy nem tudok írni és tényleg nem fogom arra,hogy gyorsn írtam ,vagy telefonon írtam ,mert hazudnék.
2015. jan. 18. 22:48
 12/14 anonim ***** válasza:
*gyorsan
2015. jan. 18. 22:52
 13/14 anonim válasza:
A magyar 44 pontos, a matek 38:)
2015. jan. 24. 09:30
 14/14 anonim válasza:

első vagyok:)

most az idei felevim annyira nem lett jo:( matek: 3 irodalom: 5 nyelvat: 5 töri: 5 angol: 5

2015. jan. 25. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!