Megbuktam félévkor egy tárgyból, és az átlagom nagyjából 2.5. Van még esély rá, hogy bárhova is felvegyenek majd egyetemre?
Figyelt kérdés
2015. jan. 16. 21:21
1/11 anonim válasza:
Attól függ, hogy hová akarsz egyetemre menni, és most hányadikos vagy, illetve milyen lesz az érettségid.
4/11 anonim válasza:
Ha az érettségit megírod jól akkor akárhova mehetsz.
5/11 A kérdező kommentje:
Végzõs vagyok és nagy valószínûséggel a Károlira szeretnék menni bölcsész- vagy hittudomány karra.
Hát az a baj, hogy az irodalom nem sikerült. Viszont emeltet fogok csinálni magyarból.
2015. jan. 17. 15:51
6/11 anonim válasza:
Jól értem, hogy irodalomból buktál de emeltezel belőle érettségin?? Tisztában vagy vele, milyen az emelt magyar? Osztálytársam faktra jár, minden létező irodalmi művet kiolvasott már, nem tud betelni velük, mellette minden hétre 2-3 több oldalas esszéket, reflektálásokat kell írnia, és ő megy magyar emeltre. Mesélte hogy mennyi mindent kell tudnia, és még ő is tart attól, hogy nem annyira fog menni neki. Na midegy, te dolgod, de ez így elég komikus.
7/11 A kérdező kommentje:
Én is járok faktra és rengeteget olvasok.
Egyszerûen csak zûrösen kezdõdött számomra ez az év, és nem bír a tanár, ezért nem tudtam javítani.
2015. jan. 17. 17:44
8/11 anonim válasza:
Kapáról nem tudni javítani azért elég kemény, ha szereted az adott tárgyat.. de azért hajrá.
9/11 A kérdező kommentje:
Csak hogy ne maradjon befejezetlen ez a történet, gondoltam megírom azóta mire jutottam.
Az érettségim viszonylag egész jó lett. Az emelt magyarom 5ös lett, ezen kívül a többi tárgy is 4-5ös, a matekot kivéve. Hogy felvettek-e valahova,még nem tudom, de 354 ponttal már nagyobb reményeket támasztok, mint akkor tettem, amikor ezt a kérdést kiírtam. :)
2015. jún. 30. 09:47
10/11 A kérdező kommentje:
És igen, felvettek. :)
2015. júl. 28. 13:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!