3-4es átlaggal melyik Budapesti gimnáziumba vennének fel? Titeket milyen átlaggal vettek fel ahova jártok?
Figyelt kérdés
az angolra szeretnék ráállni(ami félévkor 4 és 5 körül lesz, a tanártól függ hogy melyiket adja nekem) igazán,így emelt szintű angolon is gondolkoztam de viszont érdekel média is.Attól félek hogy nem vesznek fel sehova mert a központim nem tudom hogy milyen lesz ne mhiszem hogy fényes lesz és sok minden 3-mas és van egy tesi bukás(tudom gáz) de viszont irodalom félévi 5,fizika 4,5 és még van egy pár négyesem.
ha tudnátok iskolákat ajánlani vagy saját tapasztalatokat írni azt előre is nagyon kösziiiii.:)
2015. jan. 16. 20:33
1/2 anonim válasza:
4.9 Berzsenyi D. gimnázium Német-Angol tagozat, ha jól sikerült a felvételeid akkor felvehetnek
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm,ment a zöld kezecske:)
2015. jan. 22. 17:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!