Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Munka mellett egyetem?

Munka mellett egyetem?

Figyelt kérdés
van olyan aki munka mellett egyetemre jár? mennyire megy nektek? milyen szakot tanultok? nem vagytok már nagyon fáradtak így munka után kőkeményen tanulni?
2015. jan. 15. 16:27
 1/3 anonim ***** válasza:
0%

műszaki karon első két évben nem érdemes dolgozni, utána pedig gyakornoki munkából sokkal jobban jössz ki, mint az alibi deákmunkákból

a corvinus szabadidőközpontban meg társaiban (GTK BTK, tanítóképző médiaismeret stb...) pedig nem igazán kell annyit tanulni, hogy a munka kihatással legyen rá

2015. jan. 15. 16:43
 2/3 anonim ***** válasza:
2 éve dolgozom egyetem mellett, ráadásul vendéghallgató is vagyok egy másik egyetemen. Nem mondom, hogy könnyű, sőt, de meg lehet csinálni.
2015. jan. 15. 17:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Másfél éve dolgozom, most fogok MSc-re menni. Eddig 30-40 órát dolgoztam gyakornokként, most remélem, már csak 20-at fogok MSc mellett. Nem mondom, hogy egyszerű, de azért meg lehet oldani. Hozzátenném, hogy Élelmiszermérnökire jártam, ami azért nem egy Építőmérnöki vagy ilyesmi, szóval nem kellett halálra tanulnom magam ahhoz, hogy jelesre tudjak diplomázni.
2015. jan. 17. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!