A munkáltatók megnézik, hogy az állásra jelentkező milyen átlaggal diplomázott?
Figyelt kérdés
Úgy értem, elegem van belőle, hogy a léhűtő csoporttársaim mindig csak a kettesre pályáznak, én meg ezzel szemben eléggé maximalista vagyok. (matek szak)2010. febr. 6. 21:10
1/6 anonim válasza:
Miért néznék?
Ellenben, ha elértél a szakodon sikereket, ösztöndíjakat, stb., majd beírod az önéletrajzodba azzal nyílván előnybe kerülsz a csoporttársaidhoz képest.
2/6 anonim válasza:
Tulajdonképpen megnézhetik, miért ne? Nem mindegy, hogy vki végigbukdácsolt vagy nem.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, és még nyugodtan írhattok.
2010. febr. 6. 22:06
5/6 anonim válasza:
Inkább csak a diploma jegyet, de azt sem veszik komolyan, nem az a lényeg. Azért a 2-es diploma már lehet gáz, 3-astól felfelé nem lehet probléma, nem ez alapján fognak dönteni. Főleg nem egy olyan országban, ahol a felsőoktatásnak köze nincsen a munkahelyek elvárásaihoz...
6/6 anonim válasza:
Szerintem megnézhetik, de nem feltétlenül ez a legfontosabb..gondolom az fontosabb, hogy az interjú alatt bebizonyítsd a tudásod stabilságát és a szakmai tapasztalatot, amire különböző kutatásokkal és ősztöndíjakkal tehetsz szert.Ha munkáltató lennék akkor én biztos ezeket venném figyelembe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!