Melyik fősulit válasszam? (grafika szak)
művészeti gimibe jártam és elvégeztem egy alkalmazott grafikus okj-t is és idén jelentkezem főiskolára valamilyen grafikához kapcsolódó szakra, de nem tudok dönteni ,hogy pontosan melyikre.
tudnátok javasolni valamit?
az a fő kérdés ,hogy képi ábrázolás vagy elektronikus ábrázolás illik-e jobban hozzám.
leírom mikben vagyok jó:
illusztrációk (tollal, tussal, filccel szóval vonalrajzok főleg)
szénrajz
digitális festés
plakát, logó, névjegykártya készítés
animáció
videóvágás, effektezés
szóval érdekelnek a hagyományos és a modern dolgok is egyszerre talán kicsit több modern.
a képi ábrázolás szak azért nem szimpatikus ,mert ott a festésre helyezik a hangsúlyt én meg festeni főleg csak rajzpaddal szeretek, szabad kézzel inkább csak vonalrajzok.
az elektronikus ábrázolás szak meg nem tudom mennyire művészi, az inkább csak alkalmazottnak tűnik
mit gondoltok?
képi ábrázolás szakkal semmire se mész.
elektronikus ábrázolás.. a logo, plakát, névjegy..videovágás, effektezés ez mind alkalmazott, illetve a digitális rajzolás is pl. az animácio része.
vagy te hogy gondolod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!