Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Melyik fősulit válasszam?...

MuSky kérdése:

Melyik fősulit válasszam? (grafika szak)

Figyelt kérdés

művészeti gimibe jártam és elvégeztem egy alkalmazott grafikus okj-t is és idén jelentkezem főiskolára valamilyen grafikához kapcsolódó szakra, de nem tudok dönteni ,hogy pontosan melyikre.

tudnátok javasolni valamit?

az a fő kérdés ,hogy képi ábrázolás vagy elektronikus ábrázolás illik-e jobban hozzám.

leírom mikben vagyok jó:

illusztrációk (tollal, tussal, filccel szóval vonalrajzok főleg)

szénrajz

digitális festés

plakát, logó, névjegykártya készítés

animáció

videóvágás, effektezés

szóval érdekelnek a hagyományos és a modern dolgok is egyszerre talán kicsit több modern.

a képi ábrázolás szak azért nem szimpatikus ,mert ott a festésre helyezik a hangsúlyt én meg festeni főleg csak rajzpaddal szeretek, szabad kézzel inkább csak vonalrajzok.

az elektronikus ábrázolás szak meg nem tudom mennyire művészi, az inkább csak alkalmazottnak tűnik

mit gondoltok?

2015. jan. 14. 09:51
 1/3 anonim ***** válasza:

képi ábrázolás szakkal semmire se mész.

elektronikus ábrázolás.. a logo, plakát, névjegy..videovágás, effektezés ez mind alkalmazott, illetve a digitális rajzolás is pl. az animácio része.

vagy te hogy gondolod?

2015. jan. 16. 13:55
 2/3 A kérdező kommentje:
igen én is így gondolom.
2015. jan. 16. 18:33
 3/3 A kérdező kommentje:
sok ismerősöm jár képi ábrázolás szakra ,szerintem ők valszeg csak rajz tanárok lesznek
2015. jan. 16. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!