Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek emelt angolra...

Szerintetek emelt angolra vagy 5 évfolyamos angolra érdemes menni?

Figyelt kérdés

ugye az emelt angolon magasabb óraszámban tanulnám az angolt.

az 5 évfolyamoson pedig az első évben heti 11 órában, a többi évben pedig ugyan úgy emelt szinten.szerintetek?

2010. febr. 6. 19:39
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

köszönöm!

azt hiszem 0. angolra fogok menni...de a véleményeteket továbbra is várom.(:

2010. febr. 7. 08:15
 12/17 anonim ***** válasza:

Én nem tudom, hogy egyáltalán megéri-e elcseszni +1 évet.

Sokan megbánták hogy oda mentek.

Szerintem az az 5 év tényleg sok. Pl. az én helyzetem kicsit más volt. 2008-ban végeztem volna, ha normál suliba megyek. 2008 felsőoktatás, a ponthatár egy vicc volt szó szerint. 2009-ben végeztem, és baromi magas lett ezért én is megszívtam.

Jó persze ez eléggé szubjektív dolog, meg ez fordítva is történhetett volna, de azért nem ár a szerencse.

Ráadásul az alatt az egy év alatt tanulhatsz szakmát, előbb elvégezheted a fősulit/egyetemet és előbb kezdhetsz el dolgozni, ami azért valljuk be nem mind1. Egy év az egy év...

Nem rossz az a nulladik, de szerintem anélkül is meg lehet tanulni angolul ha komolyan veszi az ember...

2010. febr. 7. 11:03
 13/17 anonim ***** válasza:

A 01.25-ös kétnyelvűbe jár, az nem ugyanaz mint a sima nulladik! Nehogy azt hidd, hogy angolul fogsz tanulni bármilyen tárgyat. Annak lenne értelme, ennek nincs.

És ha az ő kivételével mindenki lebeszél, és te máshogy döntesz, akkor minek tetted fel a kérdést?

2010. febr. 7. 11:04
 14/17 A kérdező kommentje:

szóval akkor szerinted is felesleges elcseszni egy évet?

egyébként azért tettem fel a krédést,mert kiváncsi voltam a véleményetekre...nem tudom miért kell kötekedni...

2010. febr. 7. 11:30
 15/17 anonim válasza:
egyértelműen emelt angolra
2010. febr. 7. 14:17
 16/17 anonim válasza:

11:04 Jaj igen, azt tényleg kifelejtettem az írandómból, hogy két tannyelvűbe jártam. Köszi, hogy kijavítottál! :)

A kérdés írójának: bárhogy is döntesz, sokat kell tanulni. Sok sikert! ;)

01:25-ös voltam

2010. febr. 7. 22:23
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem hülyeség nyelvi szakra menni.. Humán szakon vagyok és emellett tanulok franciát, oroszt és most fogok nyelv vizsgázni angolból. Ha ügyvéd akarsz menni, akkor én úgy vélem, hogy menj humán szakra. Szerintem is nem éri meg az emelt angol. Én szívesen mentem volna kéttannyelvű suliba az jobban megéri.
2010. febr. 28. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!