Szerintetek emelt angolra vagy 5 évfolyamos angolra érdemes menni?
ugye az emelt angolon magasabb óraszámban tanulnám az angolt.
az 5 évfolyamoson pedig az első évben heti 11 órában, a többi évben pedig ugyan úgy emelt szinten.szerintetek?
köszönöm!
azt hiszem 0. angolra fogok menni...de a véleményeteket továbbra is várom.(:
Én nem tudom, hogy egyáltalán megéri-e elcseszni +1 évet.
Sokan megbánták hogy oda mentek.
Szerintem az az 5 év tényleg sok. Pl. az én helyzetem kicsit más volt. 2008-ban végeztem volna, ha normál suliba megyek. 2008 felsőoktatás, a ponthatár egy vicc volt szó szerint. 2009-ben végeztem, és baromi magas lett ezért én is megszívtam.
Jó persze ez eléggé szubjektív dolog, meg ez fordítva is történhetett volna, de azért nem ár a szerencse.
Ráadásul az alatt az egy év alatt tanulhatsz szakmát, előbb elvégezheted a fősulit/egyetemet és előbb kezdhetsz el dolgozni, ami azért valljuk be nem mind1. Egy év az egy év...
Nem rossz az a nulladik, de szerintem anélkül is meg lehet tanulni angolul ha komolyan veszi az ember...
A 01.25-ös kétnyelvűbe jár, az nem ugyanaz mint a sima nulladik! Nehogy azt hidd, hogy angolul fogsz tanulni bármilyen tárgyat. Annak lenne értelme, ennek nincs.
És ha az ő kivételével mindenki lebeszél, és te máshogy döntesz, akkor minek tetted fel a kérdést?
szóval akkor szerinted is felesleges elcseszni egy évet?
egyébként azért tettem fel a krédést,mert kiváncsi voltam a véleményetekre...nem tudom miért kell kötekedni...
11:04 Jaj igen, azt tényleg kifelejtettem az írandómból, hogy két tannyelvűbe jártam. Köszi, hogy kijavítottál! :)
A kérdés írójának: bárhogy is döntesz, sokat kell tanulni. Sok sikert! ;)
01:25-ös voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!