Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Van esély gimibe jutnom?

Van esély gimibe jutnom?

Figyelt kérdés
3.5 ös átlaggal van esélyem gimibe bejutni Gyöngyös város, (Berze) vagy e közelébe? Ha érdekel leírom azt is, miből vagyok jó, mely tárgyakat szeretem.

2015. jan. 9. 18:54
 1/4 anonim ***** válasza:

Az átlag annyit nem számít. A lelkesedésed már igen, no meg a konkrét felvételin produkált eredményed.

Mindenesetre ne csak egyetlen helyen próbálkozz, végülis tényleg nem egy csúcs az az átlag.

2015. jan. 9. 19:04
 2/4 A kérdező kommentje:
Persze értem. Megjelölök szakközép iskolát is. Humán tárgyak érdekelnek egyébként, azokból vagyok a jobb. Illetve tudsz jó gimit itt Gyöngyös közelében?
2015. jan. 9. 19:12
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem, pusztán a felvételi eljárásra emlékszem amikor én felvételiztem.

Akit már odaengedtek megírni a tesztet, annál már nem számított az átlag.

Ebből kiindulva én azt mondom menj el 2-3 GIMNÁZIUMBA, és azok mellett menj maximum szakközépbe is, ha annyira vonz a gimnázium.

2015. jan. 9. 19:42
 4/4 A kérdező kommentje:
A tesztet tudtommal mindenki megírhatja aki nem bukott meg :D De egyébként a szóbeli úgy hallottam sokat számít, mert ott általános műveltségről kérdeznek, illetve tárgyakból is amire a józan paraszti eszeddel kell válaszolni. Köszönöm a válaszokat egyébként.
2015. jan. 9. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!