Nektek mi a véleményetek erről a szégyen iskoláról? Budapest, XVII kerületi Pál Apostol "Katolikus" Általános iskola és Gimnázium.
Kedves kommentelő!
Ez sajnos mind igaz. Köszönöm a véleményt! Sok gyerek tényleg sírva jön el onnan, és a tanárok szörnyűek. A portás tényleg barátságtalan a gyerekekkel és mindenkivel! Ezen változtatni kéne, bár nekem már mindegy de akik most mennek oda azok jó ha ezt elolvassák és tudnak róla mi a helyzet!
Negyedik válaszoló, egyetértek!
Erős iskola, jobb mint a legtöbb állami, de nyilván itt is van egy-két elszállt gyerek, ezt nem lehet elkerülni.
A kérdező benyomása abszolút alaptalan. Ha nem is jár oda a gyereked, honnan veszed ezeket a rágalmakat?
8. válaszoló!
Szerintem ez így nem igaz, nem lehet általánosítani...
„Egy katolikus intézménytől nem kell sokat várni. Alapból kerülendők.” – én istentagadóként is kikérem magamnak ezt. Hazugság!
Évszázadokon át az egyházi iskolák tanárai voltak a legkiválóbbak. És a papok között sok tudós is volt, csillagász, matematikus stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!