Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mit tudnak tenni ha hiányzok,...

Kitty Tailor kérdése:

Mit tudnak tenni ha hiányzok, nem igazolom, de ki iratkozom?

Figyelt kérdés

Családi okok miatt úgy alakult, hogy nem tudom befejezni a 11. évemet az iskolában. Már nagykorú vagyok és emiatt a családi probléma miatt itthon kellene lennem most már szinte mindig, de ki iratkozni csak a félév után tudok. Az orvos nem igazol ennyi napot ami természetes. De abban az esetben, ha csak akkor megyek be az iskolába amikor már ki is iratkozom tehetnek bármit? Akkor is jelentik ezt a jegyzőnek? Vagy így is lehet belőle valami probléma?

A segítséget előre is köszönöm. :D

2015. jan. 8. 22:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem vagy tanköteles. Mit jelentenének a jegyzőnek?
2015. jan. 8. 22:07
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem tudom.. de eddig az volt hogy ha hiányoztam és nem volt orvosi igazolásom, az ofő megfenyegetett hogy azonnal igazolja szülő mert megy a jegyzőhöz. Akkor ez így már nem probléma? Én is erre gondoltam amúgy, hogy azzal azonnal megszűnik a tanulói jogviszonyom és már nem tartozik ez a hiányzás senkire.
2015. jan. 8. 22:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Csak addig fenyegethetett, amíg tanköteles voltál.
2015. jan. 9. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!