Mik a tapasztalatotok a Széchenyi István Egyetem (Győr) Gazdálkodási és menedzsment szakjáról?
Beleértve felvételtől diplomáig és természetesen azon túl is.
Előre is köszönöm segítő válaszaitokat!
18/F
Gazdálkodás és Menedzsment vagy Kereskedelem és Marketing között nem tudok dönteni, illetve arra lennék kiváncsi, hogy milyenek ott a tanárok, a diákok, maga az egyetemmel az oda járok mennyire elégedettek.
Jó-e ezt a szakot választani Győrben vagy inkább Pesten kéne keresgélni. (Győr közeli vagyok)
Én idén végeztem itt, és nagyon szerettem az egyetemet, szóval csak ajánlani tudom! Ha Győr közelében laksz, akkor szerintem nem érdemes Pestre menni, mert a Széchenyin nagyon jó a közgazdasági kar.
Hát ezt neked kell tudnod, hogy melyik szak érdekel jobban.. a gazd-men. talán kicsit általánosabb, azt akkor érdemes elvégezni, ha utána még továbbtanulsz, és specializálódsz valamire..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!