Hogyan zajlik az Eötvösben a szóbeli? (felvételi)
Tavaly felvételiztem, idén már F-es vagyok, szóval van tapasztalatom.
Magyart jelöltem elsőnek, utána bioszt, természetesen bioszból hívtak be, de sok mindenkivel ez történt, hogy abból ment, amit nem is szeretett volna. Szóval mindkét beírt tárgyra gyúrni kell.
Nekem úgy zajlott, hogy az elején húztam egy nagy kidolgozós, meg egy kisebb, beszélgetős témát (mindkettő tárgyhoz kapcsolódó), utána felkészülési idő kb. 15 perc. Odaülsz az asztalhoz, először kérdezgetnek rólad, főképp, hogy értelmes dolgokat csinálsz-e a szabadidődben. Utána szépen a feladatokat elmondod, és én jó sok keresztkérdést is kaptam. Volt bőven, ami nem is tananyag és nem is témába vág, csak felmérte, hogy mennyire tudok következtetni. Előtte a vitt anyagodat is átnézik (bizonyítvány, versenyeredmények).
Nekem ez ment a legrosszabbul, de mégis itt ülök, Neked sok szerencsét hozzá! Amúgy melyik osztályba jelentkezel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!