Vélemények a Kaposvári egyetemről és a kollégiumról?
Inkább középmezőny, van egy 44- es lista, ott megnézheted melyiket hova rangsorolják, ott a 21-ik.
itt a link hozzá:
nekem tetszik :D
én kaposvári vagyok amúgy is
koleszban voltam, 2 ágyas szobák vannak mindenhol.. hát 2 van, a csuki az ilyen kicsi, de nem panaszkodnak.. meg ott van élet, közös konyha.. meg a zuhany/wc is koedukált :D abban leszel gólyatáborkor, úgyhogy lehet tesztelni :D
a másik az új koli, ott nem voltam még sokat. a szobák kényelmesek, tartozik hozzá zuhany, wc
konyhát nem láttam ott milyen, de szerintem mindent meg lehet oldani mindkét koliban :)) szóval sütő, elektromos tűzhely...
menzát én sehol nem tudom megenni, kerülöm, amennyire lehet :D
van 2 büfé az egyetemen 300-500 egy szendvics vagy hambi
az egyetem... hát nincsenek programok nagyon :// a kötelezőek megvannak, meg van buli havi 2-szer asszem, de azokon még nem voltam xddd
meg koleszban tényleg lehet életet csinálni :)))) ha még csak kis iszogatást, de akkor is! :))
órák meg.. fogalmam sincs, hogy színvonalra milyen. nekem ennyi elég. meg hát fél év után nem tudok sokat mondani :D
majd az életben kiderül mennyit ért.. :D
én elvagyok, bírom a csoporttársaim, szeretem.. :)) szóval nekem jó itt most :))))))))))))
amúgy marketing vizsgára jövő héten megyek 3-adszorra, fasza XDDD
úgyhogy lehet jövőre találkozunk órán XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!