Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Az ELTE-BTK-ra a 4000 Ft-os...

Az ELTE-BTK-ra a 4000 Ft-os felvételi eljárási díjat hogyan és mikor kell befizetni?

Figyelt kérdés
2010. febr. 5. 07:18
 1/5 anonim ***** válasza:

4000Ft?

én úgy tudtam 9000:O

2010. febr. 5. 07:56
 2/5 A kérdező kommentje:
Az egyéni felvételi eljárási díj, nem a központi. Ők kérnek a felvételi elbeszélgetésért. A könyvben írta, de sehol máshol nem találtam róla semmit. Ha nem sikerül kiderítenem, melgfejlebb írok az ELTE-nek megint...
2010. febr. 5. 08:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is jelentkeztem oda, de még nem hallottam ilyenről...
2010. febr. 5. 18:19
 4/5 anonim ***** válasza:
milyen szakra mész? Ez nem az alkalmassági vizsga? Mert úgy tudom az nem minden szakra kell...
2010. febr. 5. 20:21
 5/5 A kérdező kommentje:

Mesterszakon jelentkeztem Alkalmazott nyelvészetre, és ott ugye már van felvételi elbeszélgetés.

Emlékszem, hogy tavaly volt ilyen, bár 2000 Ft-ra emlékeztem. A kiadott tájékoztatóban is benne volt, de azon kívül sehol sem. Ezért is csodálkoztam egy kicsit, mert csak pár napja akadt először a kezembe. Azelőtt az internetről tájékozódtam.

Hát, akkor legfeljebb nekik írok...

2010. febr. 5. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!