Mennyi esélyem lenne bekerülni a Kőbányai Szent László Gimnáziumba?
Hetedikes tanuló vagyok és kinéztem a fent említett iskolát. (tömegkommunikáció szak)
Félévim ilyen lesz: Matek:5
Irodalom:4-es 5-ös között
Nyelvtan:4
Angol:5
Töri:4
Biosz:4
Föci:4
Fizika:4
Kémia: 3-as és 4-es között
Tudom, hogy még kicsit korai, de nagyon szeretnék bekerülni, más választásom nem igen van, mert a hatodik évet nagyon elrontottam (3.75-ös átlag) és tudtommal ez az egyetlen iskola, ami hetediktől nézi a jegyeket. Talán év végére sikerül egy 4,5-ös átlagot összehozni (mostani 4,2) de ez így is kevés, mert rohadtul nagy a túljelentkezés... :( a központitól meg nagyon félek, mert mindig bepánikolok ezeknél a nagyobb dolgozatoknál is és ez legtöbbször az egrész rovására megy... :( Mennyi esélyem van?
Tudod, ha csak azért akarsz a Lászlóba jönni, mert itt nem nézik a 6. osztályt, akkor nagyon melléfogtál.
Egyik tagozaton se habkönnyű a tanulás, de tömkomon a legkevésbé, mert ott pluszt jelentenek a forgatások, a KaCsa, jegyzetek/cikkek/fotósorozatok folyamatos küldése, stb...
Ha tényleg ide akarsz jönni, mert ezt szereted csinálni, akkor van esélyed. Azonban ha csak a fent leírtak miatt jönnél, évközben nagy eséllyel kihullasz.
De ha komolyan gondolod, akkor szeretettel várunk :))
Fentt leírtak alatt a 6. o. végét értem.
De lehet, hogy csak én értettetem félre, amit írtál. Akkor bocsi :S
Próbálj minél több versenyre elmenni a központiig, mert egyrészt jól hangzik a szóbelinél, másrészt szokod a stresszhelyzetet. Próbáld kizárni, hogy egy felmérőt írsz, koncentrálj a feladatokra.
Biztos menni fog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!