Felvehetnek a Szent László speciális/emelt angol szakára, vagy a magyar-olasz kéttannyelvűbe? (bővebben hol máshol? )
Figyelt kérdés
77 pontos lett a felvételim, 47 magyar és 30 matek.
Félévi jegyem (8.):
Magatartás: 5
Szorgalom: 5
Nyelvtan: 5D
Irodalom: 5D
Angol: 5D
Történelem: 5D
Földrajz: 5D
Rajz: 5
Média: 5
Matek: 4
Tesi: 4
Fizika: 5
Kémia: 5
Technika: 5
Biológia: 5
Informatika: 5
Tehát két 4-em van... És kíváncsi vagyok, ti mit tudtok, mert igazából nem az érdekel, hogy felvesznek-e, hanem hogy behívnak-e szóbelizni?
2010. febr. 4. 20:13
1/2 anonim válasza:
Hát, bár én 2004-ben felvételiztem, de nem voltak ilyen jó jegyeim, és az olasz kéttannyelvűre mégis felvettek.
2/2 anonim válasza:
sztem simán felvehetnek olaszra, én a 74 pontommal és 4,5-ös átlagommal vagyok 75., és azt mondta az ismerősöm, akinek az anyja a Lászlóban dolgozik, hogy általában a 120. helyig be szoktak jutni az emberek.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!