Mennyire cink a matek pénzügy számvitelen?
szia! Hat en is hasonlo cipoben jarok...enis corvinusra akarok menni psz-re, de csak kozep (remelehetoleg 90%) matekom lesz...es en is utanakerdezgettem corvinuszosoktol, es azt mondtak, hogy ott a tanarok elvarjak, hogy te ugy menj oda, h tudod az elmelt szint kovetelmenyet...es ugy is fogjak szamonkerni.
Tehat aki emelt erettsegizett, igy tudja az anyagot, annak sima ugy lesz, de aki nem, annak egy szenvedes.... magyarul jobb heti egy-ket orat raaldozni a nyaradbol es ezt a par anyagit amibol le vagy maradva, megtanulod, hogy ne bukassal induljon az elso feleved.
én 95%-os közép matekkal jöttem a BGF-re pénzügy-számvitelre
ha ide jössz te is, akkor javasolt a különtanár - mateking.hu - Mosóczi András
itt a pszf-en köztudott, h ha nem jársz, akkor bukta :)
sajna a vizsgáknak köze nincs az órán leadottakhoz
így viszont én is 4-es, 3-asra vizsgáztam a matekokból :)
Ez hülyeség amit írsz már ne is haragudj. Szégyen nem szégyen én 3-as közép matekkal jöttem ide, analízis elsőre meglett, rengeteget gyakoroltam rá és bejártam a szintrehozóra (amire nem lett volna kötelező), és valszámra meg teljes egészében magamban készültem fel.
Szerintem rossz tanárhoz jártál órára ezért gondolod azt, hogy a vizsga nem olyan mint amit órán leadtak...ez nem VAPA :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!