József Attila Gimnáziumról mi a véleményetek?
Ha a budapestiről van szó, akkor arról tudok véleményt mondani.
Én nagyon-nagyon szeretem, és olyan szencsés helyzetben vagyok, hogy az osztályom is nagyon jó. Nekem nem tűnt fel a rib*skedés(persze, néhány van, de hol nincs?). NYEK-es osztályba járok, nagyon jó a képzés, mondjuk sokat követelnek, de ezt előre tudhattuk. A tanárokról annyira nem tudok még véleményt mondani, mert nálunk ugye kevesen tanítanak egyelőre, de azokkal elégedett vagyok, és felnézek rájuk. A szabályok közül a késést nagyon komolyan veszik, de egyébként egyiket sem nehéz betartani. A diákok lazán lemehetnek szünetekbe cigizni a suli elé, meg ilyesmik. Nagyobb rendezvények vannak úgy 2-3 havonta, és általában nem kötelezőek. A szóbeli nem volt nehéz, ja és a 9.-re nem kell úgy számitani, hogy végig szivatni fognak. "Szeretik" a gólyákat, és tényleg mindenben segitenek. :) Összeségében én tényleg nagyon szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!