Milyen színvonalú képzés folyik egy fizetős, levelező, mérnökinformatikus képzésen?
Az hülyeség, hogy ha fizet valaki, az nem húzzák meg semmiből. A suli vagy tőled vagy az államtól, de megkapja a tandíjat, úgyhogy miért is járna neked kedvezmény azért, mert te saját magadnak fizeted a tanulmányaidat?
Amúgy nem szakfüggő, hanem intézményfüggő, hogy milyen a képzés színvonala.
Ez inkább attól függ melyik egyetemről van szó.
Van olyan, amelyiknek jó minőségű a levelezős képzése, míg más egyetemen olyan minimális az elvárás, hogy hiába van meg a diplomád a tudás fele hiányzik.
Nincs rajta a diplomán, hogy nappalin vagy levelezőn végzed, de azért ha egy HR-es jobban belekérdezget a dolgokba ki tudja szúrni, hogy ki végezte levelezőn.
A mérnökinfót mondjuk biztos nehéz így elvégezni, erről nm nagyon tudok. Én 2. diplomát végeztem levelezőn (GTK-s) de azt is péntek-szombat adták le teljes napon keresztül. Nappalisoknak ezt úgy adták le, hogy heti 4 nap és napi 3-4 tanórában. De a mérnökis dolgokat heti 5 napban adják le napi 4-6 tanórában. Szóval én inkább ezt így nem ajánlom. De nagyon nem. Egy jobb egyetemen nehéz elvégezni egy rosszabb egyetemen meg van egy papírod róla meg egy eléggé hiányos tudásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!