Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Aki Budapesten az Eötvos...

Aki Budapesten az Eötvos Jozsefbe jar:nagyon nehez suli? Az szamit a felvetelinel h milyen sulibol jovunk? Mennyit kell tanulni?

Figyelt kérdés
2014. dec. 23. 10:11
 1/3 anonim ***** válasza:

Ez mind olyan kérdés, amire nem lehet egyértelműen válaszolni. Kinek mennyire nehéz, meg mennyit kell tanulni ugyebár. Nehezebb, mint az általános, de ez egy egy erős gimnázium. Kell tanulni, de nem kell belerokkanni azért. Ha eddig megszoktad, hogy minden napra készülni kell, akkor szerintem nem nehéz.

Azt meg nem értem, mire gondolsz az alatt, hogy "Az szamit a felvetelinel h milyen sulibol jovunk?". Nyilván számít, hogy eddig mennyit tudsz, hiszen a központit azért a tanultak alapján írod. Vannak hozott pontjaid is az iskolából, ez ugyanannyi egy erős és egy gyengébb suliból is, nincs különbség. Van szóbeli. De az iskola neve nem számít, csak az, hogy te mit tudsz.

2014. dec. 23. 12:44
 2/3 A kérdező kommentje:
Koszonom :) a sulis kerdes kicsit hulyeseg volt , csak ugy ertettem h gimibol szeretnek atmenni:))))
2014. dec. 24. 10:06
 3/3 anonim válasza:
Nagyon nehéz suli(a nővérem oda jár)tanul mint az állat,és most en is megyek 6 osztalyosba oda.minden nap rengezeget tanulok,magyar 48-49 pont altalaban,matek 40.szoval nagyon sokat kell tanulni h felvegyenek!
2015. jan. 1. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!