Az ELTE-n vagy a Corvinuson jobb a nemzetközi tanulmányok oktatása?
Két szar közül melyiket választanád? A Corvinuson tanulok nemzetközi tanulmányokat, és semmi okom a büszkeségre. A helyzet az Eltén sem jobb.
Ha színvonalas oktatást akarsz, menj külföldre. Még a legjobb magyar egyetem sincs benne az első 200-ban.
Első válaszoló!
A Corvinuson milyen a nemzetközi tanulmányok szak? Milyen tantárgyaid vannak?
Csak azért, kérdezem, mert én is nemzetközi tanulmányok szakon tanulok egy másik suliban. Én szeretem ezt a szakot. Kíváncsi vagyok te miért nem?
Köszönöm a válaszokat!
Kedves utolsó,akkor szerinted milyen szakra érdemes menni(mérnöknek,informatikusnak nem akarok)?
Utolsó: az összes értelmiségi szakmában (talán a mérnököket leszámítva) túlképzés van. Ha jó helyen végzel, így is találsz munkát mindenhol, csak jobban kell hajtani mint a kevésbé keresett szakokon. Vagy mondjuk elmehetsz lakatosnak, abból biztos jól meg fogsz élni.
Második: kevés a választási lehetőség, a tárgyak gyengék, az oktatók (két-három kivételtől eltekintve) alulképzettek, az egyetemi légkör alaptalanul "pökhendi", mintha mindenki most sz.rta volna a spanyolviaszt, és minimum két doktorija lenne a Harvardról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!