Miket kérdeznek a szóbeli felvételin?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Most járok nyolcadik osztályba, (14 éves lány vagyok) felvételi előtt állok. Egy olyan kérdésem lenne azokhoz az emberekhez akik már túl vannak ezen, hogy miket kérdeznek egy szóbeli felvételin, miből érdemes felkészülni? Én egy Német Nemzetiségi Gimnáziumba megyek, nem tudom, ez számít-e.
Minden segítséget köszönök! :)
#magyar #középiskola #iskola #gimnázium #felvételi #irodalom #nyelvtan #szóbeli #8. osztály #német nemzetiségi
2014. dec. 21. 21:23
1/5 anonim válasza:
5 éve én egy sima gimnáziumban szóbeliztem, de csak magamról kérdeztek... hobbik, barátok, család, miért akarok oda menni stb. :)
2/5 anonim válasza:
Mesélned kell magadról, hogy
miért azt az iskolát választod
mi a véleményed arról az iskoláról
milyen tantárgyakat szeretsz
miért azokat
milyen messze laksz
mit szoktál csinálni, stb.
Arra figyelj, hogy egybefüggő, értelmes mondatokat alkoss, mert azt szokták pontozni. A megjelenés és a stílus is fontos.
3/5 anonim válasza:
Ja, és ha van valami kérdésed, nyugodtan írj :)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget! :)
2014. dec. 26. 13:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!