Marczibányi téri Kodály?
7.-es vagyok. A honlapja alapján nekem tetszik az iskola, de hallottam, hogy valaki nagyon nem szereti... Véleményeket kérnék róla! :)
[amúgy tényleg nem lehet hárfán tanulni ott? - Hárfázom]
2.válaszoló hazudik:dd oda járok ...olyan mint más iskola ,,,van tanár akit szeretsz és van akit nem ...az igazgatonot en kimondottan szeretem ,az nem baj h harfazol...masik zenesuliban harfazhatsz
A kozosseg is megoszto ,de kb mindenki megtalalja a helyet
Csatlakozom az előttem szólókhoz: épeszű szülő ne vigye a gyerekét a Kodályba. Pont ahogy írták előttem, az igazgatónő egy rosszidulatú, tekintélyelvű banya, aki sejtésem szerint abbéli fájdalmát éli ki a gyerekek kínzásában, hogy tehetség híján nem lett belőle primadonna. Saját bevallása szerint a nyilvános megszégyenítés a legjobb pedagógiai módszer. Érthető módon csak a hasonló mentalitású tanárok maradnak meg mellette az iskolában.
Valóban besúgórendszer van (az SZMK-ban és a gyerekek közt is vannak kis kémei), és teljesen normálisnak gondolják, ha egy gyereket büntetnek azért, mert a szülője valami nekik nem tetszőt írt az osztály levelezőlistájára.
A gyerekem osztályában alsó végére úgy 10-en távoztak, de pár éve az is előfordult, hogy fél osztálynyi gyerek ment át egy közeli suliba, mivel nem volt hajlandó az iskola fellépni a gyerekeket fizikailag is bántalmazó tanítónővel szemben. Persze érhető, mert az igazgatónő minden panaszra az a konstruktív választ adja, hogy „ha nem tetszik, el lehet menni”…
Isten mentsen mindenkit attól attól az iskolától!!!! Borzalmas!!!
Az igazgató álszent, gonosz, nagyon rossz ember!!!!! Ha valaki kicsit tehetségesebb azt visszanyomják, és kibeszélik, azt aki hibázik. Zenéről szó sincs, a kórust pedig rákötelezik azokra akik nem akarják. Jah és szégyent hoznak Kodály Zoltán nevére az biztos!
Mindenki messziről kerülje ez azt az iskolát. Nagyjából csak rossz tapasztalatom van. A tanàrok velejéig gonoszak és lelketlenek. Legalább is amikor én jártam oda (2013-2015 ig) az öreg tanárok tehát kb az egész tantestület ilyen volt. Gonosz, lelketlen és megkeseredett. Különösen a fizika tanár, akinél betegebb és megátalkodotabb emberrel azóta sem találkoztam. Tisztelet a kivételnek. Mert volt kivétel. Akkoriban szinte kizárólag öreg tanárok voltak, szerintem ők azóta elmentek nyugdíjba. A diákközösség legalább is az osztálytársaim de nagyjából az iskola többsége pont ugyan ilyen volt. Neveletlen és rosszindulatú gyerekek, zaklatás és verbális bántalmazás.
Az igazgató velem valamiért mindig rendes volt, besúgóhálózatról nem tudok, de el rudom képzelni, hogy van ilyen.
Hogy most milyen ott a helyzet azt nem tudom, de 10 évvel ezelőtt a legrosszabb gyűjtő iskolánál is rosszabb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!