Miért van ez és mit tehetnék ez ellen?
Osztályfőnököm történelmet és németet tanít nekem. Előbbiből siralmasan állok, utóbbi elfogadható. Töriből folyamatosan csak 1-est kapok. Akár tökéletes dolgozatot írok (ez másnál 5-ös lenne), akár egy nagyon rosszat. Mindig. És soha sem osztályoz normálisan. Mindig annak ad jó jegyet, akit már megkedvelt, akit kevésbé, az is olyan 2-tes és 3-as osztályzatokat kap. Én meg okot sem adtam arra, hogy ennyire utáljon! Túlzottan megkülönbözteti a diákokat, én pedig nála legalul vagyok.
Viszont németből pedig olyan 3-as és 4-es dolgozatokat írok, szóval ezt sem értem.
Nem tudom milyen az igazgatód,a miénk kedves megértő,de ha nem bízol benne akár az igazgató helyettesnek is szólhatsz.
Először amúgy lehetne az ofőt is finoman figyelmeztetni...
Én ilyen ügyekbe általában a szüleimnek szólok,és ők vagy az ofővel vagy az igazgatóval beszélnek.Mondjuk én még 14 vagyok,így a szüleimtől kb. mindenben megkapom a segítséget.Ha már idősebb vagy szervezkedhetsz a barátaiddal,csak ne annyira ,hogy rovó legyen a vége...
Amúgy ez csak rajtad(tok) múlik,nekem így is rengeteg megoldás született a fejemben ,pedig nem is ismerem az ofődet.A mi rajztanárunk is hasonló ,de nekem nincs bajom vele.Amíg nem súlyos a helyzet,te se foglalkozz vele,mert még balul sül el a vége :).
Először talán csak próbálj meg mindenből jobban teljesíteni,és ha rossz jegyet ad kérdezd meg miért kaptad...A ha meg súlyosabb eset akkor hát... :)
Ha kell segítség és más öleteket vársz,írj üzenetet,mert míg van néhány millió ötletem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!