7-es vagyok, lassan tovább kell tanulnom. Hova?
Heló!
Én jelenleg 8. osztályos vagyok.Hetedikbe még ráérsz eldönteni, hogy hova mész. Én is először a helyi gimibe akartam menni, amíg nem voltam nyílt napon. Nyolcadikosan mehetsz nyílt napra, órát látogathatsz, és ott eldöntheted, hogy tetszik-e az iskola, vagy nem. Erre egész február elejéig van idő körülbelül, ugyanis ekkor kell beadni a jelentkezési lapot. Ja meg egy könnyebb gimiben lehet jobban megadják az ötöst, de érettsgéin nehezebb lesz a helyzeted. Vagy egyes gimikben, mint pl. ahol én is voltam nyílt napon, néhány tanár az ottani tanulók elmondása szerint arra hajt, hogy menjél hozzájuk magánórákra. A tananyagot is így adják le.
A kompetenciamérés alapján is tudsz tájékozódni, hogy milyen képességűek az ott tanuló diákok.
Vagy van egy lista is ezekről a gimmnáziumokról (a legjobb 100, vidéki viszonylatban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!