Nagyon gáz, hogy 7 tantárgyból 5-ből buktam?
Figyelt kérdés
Szeptember óta járok a BME-re, de még nem sikerült teljesen hozzászoknom, gimnázium után nagyon furcsa.
7 tantárgyam van első félévben, és 5-ből buktam, de hozzátenném, hogy mindegyikből úgy, hogy 1, 2 vagy 3 pont kellett volna még a 2-eshez.
Nagyon gáz szerintetek? :( El van cseszve így az életem, vagy még helyre lehet hozni, ha mostantól nagyon keményen tanulok?
2014. dec. 10. 11:18
1/3 anonim válasza:
BME-n semmi se gáz :D Hozható még, csak a két félév alatt legyen 30 kredited, erre nyilván figyelned kell. Még egy félévet várnék, ha a második is ilyen lesz akkor egyrészt úgy is kivágnak. Ha meg átevickélsz valami 31 kredittel, akkor lehet inkább kilépnék a helyedben. Mindenesetre februárban azért add be a jelentkezésedet máshová, hogy kezdhess szeptemberben ha nagy szarban vagy. Ha mégis maradsz a BME-n, max nem iratkozol be a másik suliba.
3/3 A kérdező kommentje:
Nemzetközi gazdálkodás
2014. dec. 10. 15:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!