Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » A felvi.hu nem találja az...

A felvi.hu nem találja az orvosi szakokat?

Figyelt kérdés

Pontszámító kalkulátorral szerettem volna számolgatni a jövőbeli pontjaimat, amihez meg kellene adnom az egyetemet és a kart ahová jelentkezni szeretnék.

Először csak az tűnt fel, hogy nem találom a Semmelweis Egyetemet a találatok között, de később sem találtam szinte semmilyen egészségüggel kapcsolatos kart(PTE-n, SZTE-n sem), holott pár hónapja még gond nélkül tudtam használni a rendszert.

Lehet ennek valami oka, vagy csak rendszerhiba?

2014. dec. 9. 19:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Állítólag december 15-től lesz megint újra a régi, most csak a februárba induló képzéseket mutatja.
2014. dec. 9. 19:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Mert most csak a februárban induló keresztféléves képzések állíthatók be. De amúgy kell hozzá egy toll, egy ceruza meg egy számológép, és voila.
2014. dec. 9. 19:50
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2014. dec. 9. 19:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha orvosira akarsz jönni, akkor kalkulátor nélkül is ki kell tudnod számolni. Nem bonyolult.
2014. dec. 9. 22:52
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy szóltál!
2014. dec. 10. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!