Melyik egyetemre menjek?
Figyelt kérdés
Már régen eldöntöttem ,hogy tűzoltó leszek, de valamilyen "szakmát" el kéne sajátítanom amit még hasznosíthatok is.
Elektronika szakra járok ami nem áll közel hozzám és nem is szeretnék ezzel továbbhaladni. Informatika ami közelebb áll hozzám és az ELTE programtervezői illetve Óbudai Egyetem mérnökinfó karát néztem ki elsőre de a kommunikáció illetve a pénzügyi pályák is érdekelnek. Melyiket hogyan lehet elvégezni, mennyire nehezek? Melyik éri meg, hogyan tudnám hasznosítani őket? Előre is köszönöm a válaszokat!
2014. dec. 8. 21:45
2/4 A kérdező kommentje:
Hát még én lennék a legboldogabb ha el tudnám végezni, de ez sajna nem menne:/
2014. dec. 8. 21:49
3/4 anonim válasza:
Ne viccelj! Az ELTE proginfo nehezebb.
De az Óbudai Egyetem sem rossz amúgy.
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon afelé hajlok, csak hallok elég sokféle véleményt róla ami többségében rosszak. Informatikán kívül még talán a kommunikációs vonal ami érdekelne, ha van olyan ami "hasznos is lehet".
2014. dec. 9. 16:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!