Kevésbé szi vatós egyetemet, főiskolát tudtok mondani nekem?
Figyelt kérdés
Munka mellett akarok tanulni, de nem akarok belehalni sem, viszont piacképes diplomát szeretnék.
Mivel láttam anyukám mit csinált, amíg BGF-re járt, így azt kihagynám. Ilyen nehéz iskola nem fér már bele nekem a multi mellett. Viszont ilyen nevesincs kodolányik sem érdekelnek. Kérem az írjon, akinek van néhány hellyel kapcsolatban tapsztalata
2014. dec. 7. 15:18
1/7 anonim válasza:
A BGF nehéz?:D Ne haragudj,de akkor ne menj egyetemre.
2/7 A kérdező kommentje:
Igen a pszfk baromi nehéz...nem tudom tte mikyen iskolaba jartal, de tuti nem a pszfk-ra...mert ha oda jartal volna nem mondanal ilyen baromsagot...110 emberbol 15 vegeze el csustas nelkul...
kisapam...en meg a kandon vegeztem...sza ne arcosodj...mert nincs mire...
2014. dec. 8. 08:24
3/7 A kérdező kommentje:
Azt vegezd el, ha ilyen nsgy a po@@ad..idi@ta..az ilyen bekepzelt majmoj ugy feltudnak idegesiteni...
2014. dec. 8. 08:26
4/7 A kérdező kommentje:
a k
2014. dec. 8. 08:27
5/7 A kérdező kommentje:
Amugymeg nem ertem miert nem tud vki a kerdesre valaszolni...egy 19 eves h@lyegyerek ideir a kerdesem ala arcoskodni...pof@zni vmibe amihez nem ert..a megjegyzesedbol kb latszik, hogy egy h@lye takny@s vagy, aki még eleteben nem dolgozott...egyebkent a bgf nem egyetem...meg ennyit sem tudsz es te szovegelsz...!? vicces vagy..gy@ker
2014. dec. 8. 08:32
6/7 anonim válasza:
PTE-ÁOK-ra járok.Igen tudom,hogy a BGF fősuli,de te kérdezted,hogy tudunk-e egyetemet,vagy fősulit.Hát jó,ha ez a véleményed,nekem oké.Én csak elmondtam a sajátomat.Ha így reagálsz,az a te problémád.
7/7 anonim válasza:
Én azt javaslom, hogy egyetem helyett valamelyik általános iskola nyelvtan óráira ülj be. Jesus pls.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!