Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Általában hogy néz ki egy...

Általában hogy néz ki egy egyetemista órarendje?

Figyelt kérdés
Hányra kell bemennie? Hányig vannak órái? Van olyan nap, amikor egyáltalán nincs órája?
2010. jan. 31. 11:50
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

erre nincs egyértelmű válasz..minden suliban,szakon,karon stb..más.:O

van akinek reggeltől estig bent kell lenni,van akinek pl.1de.1-től du.2-ig,van akinek van 'szabadnapja',másnak nincs...

sok helyen péntekenként nappalisoknak nincsenek órák

2010. jan. 31. 12:00
 2/9 anonim ***** válasza:
*jav.:de.11-től
2010. jan. 31. 12:00
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Totálisan változó. Nálunk ált. 8-ra, de van oyan nap, mikor csak 2-re pl. Nekünk 11-től sosincs óra, max 8, 10, 12.. stb :) Ez is mutatja mennyire változó.
2010. jan. 31. 12:03
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

nekem volt olyan félév h.reggel 8tól 5-ig,6ig voltam suliban(pedig "csak" egy bölcsész vagyok

de most pl.szerdán,pénteken nem lesz órám...mert ez az utolsó félévem,és szakdolgoznom kell:)

2010. jan. 31. 12:10
 5/9 anonim ***** válasza:
Ez sulinként és szakonként is változó. Plusz attól is függ, hogy az egyén hogyan veszi föl a tárgyait. Felveheti úgy is, hogy bemegy 8-ra egy órára és mondjuk 4-kor visszamegy a suliba, de ugyanezt az esti óráit, ha van rá lehetőség felveheti úgy is, hogy teljesen másik időpontra jelentkezik.
2010. jan. 31. 13:25
 6/9 anonim ***** válasza:

Nagyon változó, ráadásul nincs két egyforma félév. Nekem az első félévben csak három napot kellett bemenni (már ha bementem, mert sok órám volt, ahol a kutya se nézte, hogy ott vagyok-e), és legkorábban délelőtt 10-kor kezdődött az órám, fél négykor végeztem, de szerdán csak két órám volt, és fél háromkor kezdődött az első, igaz, akkor fél hatig bent voltam.

Most a második félévben jóval több órát szerettem volna, de nem tudtam felvenni semmit a kötelezőkön kívül, mert már nem volt hely. Viszont most csak egy napom van, amikor nem kell bemennem, és az összes többi nap reggel 8-ra kell mennem. Igaz, fél kettő, fél három lesz az átlagos időpont, amikor végzek. Ha fel tudtam volna venni mindent, amit akarok, akkor tovább bent kéne lennem néhány napon.

Egyik barátnőmnek tavaly volt olyan napja, hogy reggel nyolctól este nyolcig bent volt, igaz, hogy volt benne pár 1-2 órás lyuk.

2010. jan. 31. 13:28
 7/9 anonim ***** válasza:
Nagyon változó de pl. nekem pénteken még sose volt órám szerencsére!:D Viszont van olyan amikor reggel 8-tól este 6ig bent vagyok!:S De sok lyukas óra is van pl. reggel bemegyek 2 órára meg délután 2kor megint 2 órára!:D
2010. jan. 31. 14:49
 8/9 anonim ***** válasza:

Eléggé változó.

Sokáig nem volt szabadnapom, még pénteken sem, de az összóraszám kevesebb volt, mint a gimnáziumban. A legtöbb napon tízre kellett mennem. Rendszeresek voltak az ütközések, és a lyukas órák, amiket nem tudtam mind betömni.

A lyukas órákban tanultam, vagy a gépterembe mentem. Az ütközéseknél előnyszabályt alkalmaztam; a hátrányba került tárgyból rendszeresen jegyzetet szereztem.

2010. jan. 31. 15:10
 9/9 anonim ***** válasza:

ahogy előttem is írták nagoyn változó. előző félévben hétfőn reggel 8-tól este 8ig folyamatosan bent voltam. 8-2ig előadások voltak, meg 2 gyakorlat, aztán 2-6ig laborom volt, majd 6-8ig még egy előadás. kedden 9-3ig, szerdán 10-2ig voltam, csütörtökön meg 9-12ig. pénteken nem volt órám.

következő félévben meg úgy lesz, hogy hétfőn 9re megyek, és 3kor végzek, kedden 8ra és este 8ig, szerdán 1 db előadásom lesz, az is 2-től, csütörtökön meg ismét 8-8ig. Ezek elég durvák, mikor egész nap bent vagy, de bele lehet jönni. ja és pénteken ismét nem lesz órám.

2010. jan. 31. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!