Budapesti Madach Imre gimnazium?
Figyelt kérdés
Tudnatok ezekre a kerdesekre valaszolni?
Ha tobb tagozatot meg szeretnek jelolni akkor hanyszor kell szobeliznem(pl kezdo francia,halado angol nyek)
Min. Hany pontos irasbelit kell irjak,hogy behivjanak szobelizni?( hozott pontok 70)
Melyik szakra a "legkonnyebb" bejutni?
Az ideiglenes rangsor max. Hanyagikkent kerulhetdk be?
A valaszokat elore is nagyon nagyon megkoszonom !
2014. dec. 1. 18:48
1/19 anonim válasza:
Tobb tagozat eseten is csak egy szobelit kell tenni, vagy angolbol vagy nemetbol.
kb. 70-75kozpontival mar jol allsz
nem tudom... valtozo, olyan 70. Korul van eselyed meg felvetelt nyerni...
2/19 anonim válasza:
SZIA!! :) Szerintem 70-75 pont nem elég a bejutáshoz. Az én osztályomban szinte mindenki 80 felett írt, a legrosszabb is 76 pont volt... Egyébként nagyon klassz suli, csak ajánlani tudom!!
3/19 A kérdező kommentje:
Koszonom! Megprobalok mindent megtenni:) es azt valaki tudja,hogy melyik osztalyba ugymond a "legkonnyebb"bekerulni?
2014. dec. 3. 07:03
4/19 anonim válasza:
Azoknak könnyebb, akik németet tanultak, és nem angolt... De ha eleve angolt tanultál általánosban, nem írhatod be, hogy németes osztályba akarsz jelentkezni, mert nem tudnál belőle szóbelizni...
5/19 anonim válasza:
Én voltam bent és egy gyereket kérdeztem meg ő pedig azt modnta hogy 70 pontosat írt.
6/19 A kérdező kommentje:
Es ti hanyadiknak szeretnetek vagy fogjatok megjelolni? Ezen kivul meg miket jeloltok meg?
2014. dec. 3. 22:11
7/19 anonim válasza:
2.-4. Ez fugg attol, hogy hogy fog tetszeni szombaton a nyilt nap es hogy milyen lesz az irasbelim
8/19 A kérdező kommentje:
Szerintetek van eselyem a 70-75 pontos irasbelimmel valamelyik osztalyba?:(
2015. jan. 18. 16:47
10/19 anonim válasza:
Engem is erdekelne! Hogy ment nektek a központi? Én elcsesztem :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!