AZ ETR mikor ellenőrzi az erős-gyenge előfeltételeket, amik nem teljesülése esetén kivágják az embert az adott tárgyról?
Figyelt kérdés
Az előzetes kurzusfelvétel után, a rangsorolás után, vagy a versenyjelentkezés után, vagy máskor?2010. jan. 31. 00:12
1/2 anonim válasza:
Szerintem a regisztrációs hét legvégén. Engem legalább is akkor hajítottak ki egy óráról, amit már megcsináltam. Előtte ott végig ott szerepelt, majd az első héten a reg.hét után, mikor meg akartam nézni melyik terem, akkor meg eltűnt.
2/2 anonim válasza:
??
2,5 éve használom az ETR-t de ezekről még nem hallottam..leírnád mi mit jelent????bocsi az OFFért.
-->erős-gyenge feltételek,rangsorolás,versenyjelentkezés:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!