Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen ruhában illik menni a...

Milyen ruhában illik menni a felvételire?

Figyelt kérdés
Januárban fogom írni a felvételit és nem tudom hogy mit vegyek fel.Ti mit vettetek fel?

2014. nov. 30. 00:04
 1/9 anonim ***** válasza:
Farmer, póló blézerrel vagy egyszerű blúzzal. No para:)
2014. nov. 30. 00:58
 2/9 anonim ***** válasza:
Blézer/sportzakó alatta ing, hozzá egy elegáns farmer megfelel, én abban mentem és felvettek :)
2014. nov. 30. 01:35
 3/9 anonim ***** válasza:

valami egyszerű-elegáns ruhát, ami kényelmes és nem fagysz meg benne. hidd el, az sokkal rosszabb, ha nem tudsz koncentrálni, mert fázol, vagy mert viszketsz a kényelmetlen ruhában, mintha az összeállítás "hát ez nem túl alkalmi" lenne.

sötét alj, világos, pl. fehér felső.

például fehér blúz és hozzá egy blézer. vagy ing és hozzá egy mellény. meg alkalmi nadrág.

2014. nov. 30. 01:39
 4/9 anonim ***** válasza:
Csak olyat amiben jól érzed magad! A felvételi jár egy kis frusztrációval és a ruha ne okozzon további feszültséget!
2014. nov. 30. 04:06
 5/9 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy,mert senki nem fog emlékezni rád,felesleges elegánsban menni.
2014. nov. 30. 09:34
 6/9 anonim válasza:

az utolsónak üzenem hogy az egyik ismerősöm is hétköznapi ruhában ment felvételizni és levontak tőle 10pontot...

de ez attól is függ hogy milyen iskolába mész felvételizni

egy szép inggel és blézerrel sosem nyúlhatsz mellé.. ha lány vagy ne legyél agyonsmineklve, mert az sosem tesz túl jó benyomást.. :)

amúgy attól is függ hogy szóbelire mész felvételizni vagy írásbelire..

szóbelire jobban ki szoktak öltözni mint írásbelire, de nem kell túlzásba vinni.. :)

2014. nov. 30. 16:26
 7/9 anonim ***** válasza:

Utolsó:Rajtad kívül mindenkinek leesett hogy írásbeliről van szó,csak az lehet januárban.Ott pedig csak egy felügyelőtanár van a teremben,nincs semmi pontozás.

"Januárban fogom írni a felvételit"

2014. nov. 30. 16:55
 8/9 anonim válasza:

kérdező

bocs hogy próbálok segíteni.. tényleg az én k**** anyám..-.-

2014. nov. 30. 19:46
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem az a legfontosabb, hogy jól érezd magad benne, szóval szerintem szinte teljesen mindegy. Tudod, nem a ruha teszi az embert.
2014. dec. 2. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!