Mi a különbség a BA és a BSc képzés között? Mindkettő az alapképzést jelenti, nem?
Figyelt kérdés
2014. nov. 29. 22:40
1/6 anonim válasza:
Bachelor of Art és Bachelor of Science. A műszaki, természettudományi, közgazdász szakok a bsc-k (vagy legalábbis én ezekről tudok), egyébként semmi jelentősége nincs.
2/6 anonim válasza:
Pont az előbb kerestem rá erre.
Itt az ötös válaszoló nagyon jól leírta a dolgokat.
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__egyeb-..
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
Ez már nyilván csak kukacoskodás, de ha a BA/MA a humán a BSc/MSc pedig a természettudományos vonalat képviseli, akkor miért van az, hogy a Pénzügy és számvitel képzés BA-nak számít, míg a Pénzügy is, és a Számvitel is mesterképzésben egyaránt MSc-ként jelenik meg?
Amúgy van ennek bármi jelentősége egyetemi adminisztráción belül?
2014. nov. 30. 00:06
4/6 anonim válasza:
a "kukacoskodásoddal" pont igazad van!, merthogy külföldi egyetemnél láttam már olyat, hogy BE (azaz Bachelor of Economics).
5/6 anonim válasza:
A bsc reálosabb.Matek biztos lesz benne.
Ba-ra az megy,akinek a matek/fizika/kémia/elektronika stb.sose ment.
6/6 anonim válasza:
Pénzügy/számvitelen komolyabb a matek/számvitel/közgé..Más nem nagyon nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!