Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » BME VIK-re kb. milyen pontszám...

BME VIK-re kb. milyen pontszámmal biztos a bejutás?

Figyelt kérdés
Mondjuk az érettségit most ne nézzük, mert még csak 9.-es vagyok, de pl. egy év végi magyar és töri 4-essel még lehet? Ha minden másból 5-ös vagyok, persze. Ez mondjuk hülye kérdés mert akkor meg az érettségitől függ. Na mindegy, csak írjatok valamit, mert általánosban kitűnő voltam, de a gimi már nehezebb, és a humán tárgyak eléggé elvették az önbizalmam xd
2014. nov. 28. 15:24
 1/4 anonim ***** válasza:

"Mondjuk az érettségit most ne nézzük"

- Márpedig azt szokták inkább nézni. Lehetsz végig kettes maygarból és történelemből, mert a kutyát nem érdekli, ha a matematika/fizikai vagy informatika érettségid jól sikerül. Egyébként viszonylag alacsonyak a ponthatárok.

2014. nov. 28. 15:32
 2/4 anonim ***** válasza:
ha érettségi duplázással mész, és egy pl van egy jó emelt matekod és fizikás (legalább 80%) akkor a mostani szabályok szerint van legalább (80+80)*2+2*50=420 pontod, minden más eredménytől függetlenül. tehát még ha végig 2es is voltál mindenből, érettségin is épphogy át mentél minden másból, akkor is megvagy. a ponthatár már egy jó ideje 370 körül van.
2014. nov. 28. 15:33
 3/4 A kérdező kommentje:
Úúú az nagyon jó, mert matek, infó, fizika azok mennek, szerintem az érettségin se lesz gond, inkább a magyartól meg töritől félek. Meg addigra lesz egy angol felső- és egy német középfokúm, szal pluszpontjaim is lesznek valamennyi. Köszi a válaszokat:)
2014. nov. 28. 15:37
 4/4 A kérdező kommentje:
Akinek van tapasztalata, még írhat:)
2014. nov. 28. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!