Mit csináljak ha a tanárom nem fogadja el az informálisabb hangnemet?
Figyelt kérdés
Többször odamentem hozzá órán és óra után is és próbáltam valóban szemtelen lenni. Nem jön rá hiába mondom neki, hogy vastagabb a karom mint az övé és magasabb is vagyok. (szakközépiskolai tanuló vagyok). Megkérdeztem mikor vesztette el a szüzességét és erre megsértődött és felemelte a hangját. Hiába próbáltam meggyőzni legyen agresszív ő maradt a hang felemelésénél. Mit csináljak ha egy szelíd valaki és rá van írva minden, amivel vissza lehet élni. Hozzáfűznivalókat várom. Az elvennivalókat is.2014. nov. 26. 19:54
1/13 anonim válasza:
pl. Ne légy paraszt, ne személyeskedj senkivel. Az az ember egyetemet végzett azért hogy a hozzád hasonló suttyókból embert faragjon, aki max söprögetni jár majd olyan helyekre, ahol ő tanult. Nem szereted a tantárgyát? legyen.. de ne legyél lekezelő flegma paraszt..
2/13 anonim válasza:
Pontosan mire szeretnéd rávenni a tanárt és miért?
3/13 A kérdező kommentje:
Arra, hogy ő legyen a falkavezér. Minket még irányítani kell, agresszívnak lenni. Ez a világ törvénye, így lehet érvényesülni. Mondtam azt is, miénk az ország hamarosan. Sokasodunk. Ha így érthető.
2014. nov. 26. 20:10
4/13 anonim válasza:
Érthető.Csak sajnos semmi köze az iskolához. Egy tanárnak nem ez a dolga,nem is nagyon érti,hogy mit akarsz. Hogy lehetne jó falkavezér Szerinted? Mit tegyen?
5/13 anonim válasza:
Ha jól pofánvág, az elég agresszív?
6/13 A kérdező kommentje:
Csak hogy én vagyok az erősebb. A kisebbséghez tartozó osztálytársaim sem nézik semmibe. Még egyszer írom, hogy valóban van benne kis esetlenség. Viszont tény nagyon jól tudna ő angolul de hogy ha túl kell kiabálnia minket. A tanári eszköztára is rendben van. De amikor meglátjuk a nem tekintélyt parancsoló tekintetet akkor ne robbanjon ki belőlünk a düh szerinted? Bunkók vagyunk az tény legtöbbször minden különösebb ok nélkül.
2014. nov. 26. 21:17
7/13 anonim válasza:
Életem, középiskolás korod ellenére máris annyi tahóság halmozódott fel benned, mint másban hatvan év alatt sem. Sokra viszed még. Mivel még fiatal vagy, talán elég idő áll a rendelkezésedre, hogy lemosd magadról ezt a neandervölgyi modort, és felfogd, hogy nem attól leszel értékes ember, hogy felgyúrtad magadat és azokat cseszteted, akik átlátnak a szép, izmos, üres fejeden.
8/13 anonim válasza:
Írásod alapján értelmesnek tűnsz. Még logika is van abban, amit akarsz: a tanárnak legyen tekintélye. Érdekelne, hogy a nálad mivel tudna bevágódni? Írd le konkrétan, hogy milyen viselkedést vársz tőle.
9/13 A kérdező kommentje:
Azt is megmondtuk az egyik lánynak mert stréberkedik, hogy ezért még csúnyán megüti a bokáját. Amikor egy cigány a kemény valamit hátulról beleveri az fájhat neki szegény drágának. Úgy csinál mintha ő találta volna fel a spanyol viaszt, kioktat mindenkit, hogy rosszul viselkedünk a tanárral és ő tanulni szeretne.
2014. nov. 28. 17:10
10/13 anonim válasza:
Mondták már neked, hogy az iskola arra való, hogy tanulni járjanak bele a diákok? Ezzel a modorral neked hatványozottan több esélyed van arra, hogy rád támadjanak, mint a "stréber" lánynak, de csak hajrá. Persze, hihetsz abban, hogy te vagy az erősebb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!