Milyen az élelmiszermérnöki szak?
Figyelt kérdés
Most vagyok végzős gimiben, de még nem tudtam eldönteni, hogy hova adjam be a jelentkezésem. Próbálok minél több infót beszerezni, hova lenne érdemes menni.
Van aki ilyenre jár, vagy ismer olyat? Véleményt mondanátok?
Előre is köszi.:)
2014. nov. 25. 20:24
1/7 anonim válasza:
Mennyire komoly ott a matek? Gimi 2-es matekkal felejtős?
2/7 anonim válasza:
Szia! en oda jarok, szeretem, sokat kell tanulni. Nem a matektol kell felni mert nem az a legfontosabb tantargy ezen a szakon. Persze nem konnyu nagyon sokan buknak. belole, de ami a nehez az a novenyelettan. Na az szornyu!!! Irj privibe ha szeretnel kerdezni szivesen valaszolok :)
3/7 anonim válasza:
BCE-n pl nem nagyon van növényélettan. Második! Miért nem tudsz itt válaszolni, hogy ha mást érdekel, akkor ő is megtudhassa?
6/7 anonim válasza:
Azert mert ha valakinek szemelyes kerdese van felem akkor en arra az egyre valaszolok ami tartalmaz szemelyes dolgokat sajat tapasztalatokat, amit nem feltetlen akarok egy orszagnak kifecsegni. 2. voltam
7/7 anonim válasza:
Szia!:) Tudom, már a felvételik után járunk, de ha gondolod, nyugodtan írj rám, szívesen válaszolok a kérdéseidre, elsőéves hallgatója vagyok az élelmiszermérnöki szaknak a Corvinuson. 1 év tapasztalat sokat adott, bármilyen kérdés jöhet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!