Mit lehet ilyenkor tenni? (Egyetem)
Már hetekkel ezelőtt írtunk egy ZH-t mérnöki jogi ismeretek tárgyból. Eleve a 2 hetes határidő lejárta után, 4 héttel később kapták csak meg az eredményeket a többiek. (ami azért is röhejes, mert rajtunk meg mindent bevasalnak 2 hét után). Viszont én, és még pár ember akkor sem kapott semmit Neptunban. E-mailezések és utánajárások után kiderült, hogy valószínűleg elveszett a dolgozatunk, így nincs mit tenni, meg kell majd írnunk a pótZH-t.
1) Eléggé sokat tanultam arra a ZH-ra, és ennek most akkor így semmi értelme nem volt.
2) Mi a biztosíték arra, hogy legközelebb nem válik köddé majd a dolgozatom?
3) Fordított esetben mi fizetünk, mint a katonatiszt. Most viszont gondolom nem lesz semmiféle felelősségre vonás.
Viszont én szeretném, hogy ennek legyen valamiféle következménye, mert ez így egy jó nagy sz--ás volt.
Persze, a tanár is ember, meg valószínűleg másodszorra is megírom jóra a ZH-t. De itt másról van most szó. Főleg, ahová én járok, tele vagyunk feladatokkal, beadandókkal, amelyeknek 2 hét a határidejük, és ha ehhez nem tartjuk magunkat, akkor is le kell adnunk, csak ugye egy jókora pénzösszeggel egyetemben. Én is mondhatnám, hogy bocs, de fent hagytam a buszon, majd a következő beadandót leadom időre. Ez nem így megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!