Vélemény erről az iskoláról? Vélemény ezekről a szakmákról?
Nos jelenleg 20éves vagyok 8általánossal rendelkezem egyrészt saját hibám miatt. Ezen változtatni akarok mégpedig úgy hogy néztem egy felnőtt esti gimnáziumot ahol 8 általánossal és osztályozó vizsgákkal együtt 2 év alatt érettségit tudok szerezni. Ehhez hozzátartozik az is hogy maga az iskolában videóffelvétel formályában is segítik a tanulást amit elküldenek a tanulóknak. Belinkelen az iskolát [link]
Nos véleményt kérnék erről az iskoláról olyantól aki netán járt már ott vagy komolyabban hallott róluk.
Amúgy kedden megyek beiratkozni.
Aztán gondolkodtam azon hogy milyen szakmát tegyek le érettségi után, ami érdekelne ténylegesen az pl olyan szakmák mint pl Banki szakügyintéző, Pénzügyi számívitel ügyintéző, Könyvelő, Gazdasági informatikus, Informatikai rendszergazda, Grafikus ,Tervező, Nos ezek a szakmák amik érdekelnek engem. Lehetséges hogyha valaki ír olyan szakmáról ami megtetszik akkor akár az után is elkezdek érdeklődni.
Komoly válaszokat várok.
Az általános suli után mit csináltál?
Nem felvételiztél középsuliba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!