Meddig lesz Fizika órám SZAKközépiskolában?! 1. év? 2. év? 3. év? (remélem itt már nem lesz) 4. év? -//-
Nekünk 2 évig volt, de van akinek csak egy esetleg három évig is van.
Legalább azt leírhattad volna, hogy milyen szakközép.
Én vendéglátás idegenforgalmin vagyok, nálunk 2-2-2-2-2 év kémia fizika biológia, rajz, ének,(Tehát 9.-10. osztály) 4 év földrajz, a többi adott, illetve a szakmai tárgyak.
Nem szemétkedésből, de a helyesírásodra kicsit ügyelj jobban, mert érettségin sokat ronthatsz vele.
na, most telefonról nekem is lemaradt pár vessző... Egyébként nem kell aggódnod, ugyanazt veszitek majd mint nyolcadik osztályban, csak néhol kicsit mélyrehatóbban. Annyi biztos, hogyha figyelsz, akkor egy kettest-hármast össze tudsz szedni, ha nincs sok köze ahhoz amit tanulsz, akkor átengednek úgyis.
Én például hetedik nyolcadikban utáltam a kémiát, kilenc-tizedikben pedig egyik legjobb voltam belőle.
A fizikát mindig is szerettem, ha kell segítség írj nyugodtan.
Köszi mindkettotoknek!És tudom hogy lemaradt egy szóköz..bocsi.(elso kommmentelo)
Oke irok.:P (masodok kommentelo)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!