Vélemények a Győri Apor Vilmos Általános iskoláról?
Szia!
Én oda jártam 4.osztálytól 8.-ig. Most kilencedikesként Krúdy iskolába járok, de csak a vendéglátóipari szak miatt. Szívem még most is az Apor iskolához köt.
Valóban többet kell tanulni valamennyivel mint egy falusi iskolában ( tapasztalatból tudom), de megéri. Nagyon jó tanulmányi alapokat sajátíthatsz el. A tanárok szigorúaknak tűnhetnek, de ezért még hálás leszel. Akkoriban én se szerettem, amikor a magyar tanárom (Kinga néni, akire mindig szeretettel gondolok vissza) nem engedte a hibajavító használatát és azt hogy átfirkáljuk az elrontott írást. De ez hasznomra vált!
A vallási élet is nagyon jó. Ott vannak a gitáros szentmisék, amelyeket nagyon élvezni fogsz (ez az amit a diákok nem mernek kimondani).
Szóval csak ajánlani tudom! Nagyon jó iskola! Szeretni fogsz ott! Ha kérdésed van írj privát üzenetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!