Kb 80 ponttal be lehet jutni a Győri Jedlikbe?
ebben már bent vannak a hozott pontok, és az írásbeli felvételi is,+kb 3-4 pontot fogok kapni szóbelire.
főleg a gépész szak érdekel
árulja el nekem valaki, mi olyan jó ebben az iskolában? Nulla szakma, a tanárok nem törődnek a diákokkal kosz van és büdös. Nyelvoktatás nulla, csak délután a fizetősön jó.
Öt évig ide jártam, de a mai napig nem értem, hogy miért akar mindenki ide jönni. Rettenetesen megbántam...
szia!
azért szeretnék a Jedlikbe menni, mert gépészmérnök akarok lenni, és a Jedliken kívül nincs másik NORMÁLIS szakközépiskola győrben, ahol gépészetet lehet tanulni.
tudom hogy még ott van a Lukács is de oda nem megyek.
szia igen úgy számoltam hogy felvételi/2 +jegyek
de a felvételim sztem nem lett olyan jó,mint amivel számoltam.majd ha kijavították elmondom a pontjaim,de az biztos,hogy a magyarom lett jobb.
szia!
én is úgy számoltam hogy beszoroztam :) Szóval kb 80/110 pontom lenne így értettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!