Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Bajai Magyaroszagi Nemetek...

Bajai Magyaroszagi Nemetek Altalanos Muvelodesi Kozpontjaba (ismertebb neven Frankel) jar valaki? Velemeny? Nehez bejutni?

Figyelt kérdés
Ide szeretnek jarni,most vagyok 8.-os. Nemetbol (majdnem) mindig is kituno voltam, kiveve tavaly felevkor, mert sokat hianyoztam, es teljesen lemaradtam mindenbol...es igy 1honap alatt lerontottam egy egesz felevi jegyet, igy 4es lettem..(a 2.feleveben viszont majd nem 20 otost szereztem,szoval vegul evvegen otos lettem..(kituno ugye nem lehettem,a felev miatt,hiaba volt 2.felevben csak 20otosom))...Na szoval szerintetek bejuthatok ide? Tavaly evvegen 4,8 atlagos bizonyitvanyom lett. Magyarbol negyes voltam, de most kitunore allok meg (10jegyem van eddig)...Ami nem igazan megy az a fizika,matek..ezekbol 4es vagyok...Eros negyes, mindig 4,5voltam, de sose attak meg az 5ost. Szeritetek van eselyem bekerulni? Azt hallottam,hogy csak kitunok kerulnek be, ez igaz? Jo a tarsasag? Jok a tanarok? Jo a kolesz? Valaki meselhetne...koszonom
2014. nov. 18. 21:11
 1/1 anonim ***** válasza:

Én frankelos vagyok, bekerültem könnyedén a B osztályba a kemény 3,8-as átlagommal :D Szóval szerintem bekerülsz simán :) Melyik osztályba akarsz menni?

Én is mindig kitűnő voltam amúgy németből, 3 éves korom óta tanulom. Aztán most örülök, ha 3-mas vagyok. Na jó, tavaly megvolt a 4-es is nagy nehezen (nem ijesztésképpen mondom :D)

Általában jó a társaság, én legalábbis szeretem, de ez azért sok mindentől függ.

A kolesz is nagyon jó, mindenki imádja, senki nem panaszkodott miatta (csak a kaja szar:D)

Na hogy a tanárok jók-e.. hát.. vannak akik óráján a világból is kifutnál legszívesebben, vannak akiknek meg egyszerűen imádod az óráját, és sajnálod ha vége. Vannak ám történeteim.. :D

Mesélek szívesen, ha van kérdésed, mondd még. Írj privátba :)

Melyik városból jössz amúgy?:D

2014. nov. 19. 19:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!