Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Melyik iskola milyen? Hova...

Melyik iskola milyen? Hova lenne a legjobb bekerülni? Milyen sorrendben?

Figyelt kérdés
Eötvös, Berzsenyi, Madách, Veres Pálné, Kölcsey érdekelne. Légyszi ne írjátok,hogy az Eötvöst ne válasszam, mert elsőnek írom, csak kiváncsi vagyok a véleményekre :) és aki bekerülr valamelyikbe, hány pontos központit írt?

2014. nov. 18. 18:30
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
A 20:52-esnek meg köszönöm a hasznos választ :) küldtem zöld kezet.
2014. nov. 19. 21:23
 12/39 anonim ***** válasza:
Ha inkább humános vagy akkor a Madách a legjobb választás! Nagyon jó a közösség, a nyelvoktatás baromi erős és sok szakkör közül tudsz választani. Van művészeti sáv, dráma, kórus... Viszont a mi osztályunkban (1-2 kivétellel) mindenkinek 80 pont felett volt a központija. Én a helyedben az Eötvös után a Madáchot jelölném másodiknak, utána Berzsenyi, vpg és végül a Kölcsey (az nem igazán erős) Remélem tudtam egy kicsit segíteni :)
2014. nov. 20. 15:48
 13/39 A kérdező kommentje:
Köszi, igen, sokat segítettél :) Majd a nyílt napok után jobban fog körvonalazódni az egész :)
2014. nov. 20. 19:57
 14/39 anonim ***** válasza:

Fazekas mint reál gimi...van benne igazság,mivel elméletileg erős a matek :D de ha az a-ba jössz, akkor csak heti 4 matek órát kell kibírni... az pedig nem sok :) az A a humán osztály, én is abba járok, szóval tudok mesélni ha érdekel valami :) nagyon jó gimi, van drámaszakköre is ha érdekel, az iskolaközösség nagyon jó, nem halsz bele a tanulásba sem. Én nagyon szeretem és csak csupa jót tudok mondani róla :) a felvételin 82 pontot írtam és a szóbelim 100%os lett, a vitt jegyek pedig csupa 5ös... választhatóak voltak a hozott jegyek illetve a szóbeli tantárgyai is. És elsőre voltam bent az osztályban (14.nek), nem éppen csak becsúsztam :D de ha érdekel még valami a sulival kapcsolatban szívesen segítek :)

Volt osztálytársaimmal beszélgettem, azt mondják, hogy az Apáczai nem egy álom (ne rám haragudjatok, ők mondták ezt!), csak az szeret oda járni aki alapból oda akart menni. A Berzsenyit imádják. Szent László nagyon húzós, Madáchra és Szent Lászlóra szintén jókat mondtak. Eötvösösökkel még nem beszéltem, de írok ha hallottam valamit :) Ajánlhatom még a Városmajorit? Elméletileg az is jó ;)

Remélem tudtam valamiben segíteni még ha minimálisat is :) és tényleg írjon priviben az, akit bármi érdekel!

2014. nov. 20. 21:14
 15/39 anonim ***** válasza:
Kifelejtettem hogy elméletileg az Apáczaisok isznak is :( előző voltam :)
2014. nov. 20. 21:16
 16/39 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszt :) Sajnos nekem a Városmajori és a Szent László alapbol nem johetett szoba, mert messze van. Az Apáczai koleszáról hallottam, amit mondtal... Es mindenkeppen irj, ha az Eötvösről hallassz valamit :)
2014. nov. 21. 09:12
 17/39 anonim ***** válasza:
Az Eötvösben nagyon jó a közösség, jók a programok, a tanárok, szóval jó suli. És a lényeg: nagyon szeretnek oda járni a gyerekek. :)
2014. nov. 21. 14:37
 18/39 anonim ***** válasza:
Mi is szeretunk a Fazekasba jarni :) beszeltem volt osztalytarsaimmal es azt momdtak amit az elottem szolo :) oda meg vissza vannak erte :D nem veletlenul ugrott ket helyet tavalyhoz kepest :D
2014. nov. 24. 21:07
 19/39 anonim ***** válasza:
És szerinted is az a lényeg, hogy szeressék a sulit, igaz? :)
2014. nov. 25. 13:58
 20/39 A kérdező kommentje:

Bocsánat, de igazándiból a Fazekas, meg az Apáczai annyira nem érdekel... Főleg az Eötvös :)

Az utolsónak mondanám, hogy igen, főleg az az első szempontom, hogy szeressenek a diákok bejárni. :) A többi: ne szenvedjenek a tanulástól (ne féljenek bemenni órára, legyen magánéletük a tanuláson kívűl stb-), jó legyen a közösség, de erős is legyen a tanítás (és főleg humán tagozat érdekel). :)

2014. nov. 25. 17:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!