Károlyi Mihály Szakközép vs. Xántus János Szakközép? Melyik a jobb s miért?
Most készülök középsuliba, és nem tudom hogy melyik a jobb, mind a kettőről hallottam már jót, rosszat kevésbé.
És pont ez az ami miatt nehéz a döntés!
Előre is köszönöm a válaszokat :)
Akik odajárnak, azoktól lenne a legjobb,vagy ha ismertek valakit aki odajár.
mi az hogy zombik?:D
hát én is odajárok másfél éve, és a diákok nem "zombi szarok" az más kérdés, hogy mindenki jól tanul, és jobb az átlag. Lehet erre gondoltál amúgy, de hát ha már suliba megyünk.. nem csak szórakozni megyünk..
Én teljesen meg vagyok elégedve a Károlyival, a Xántus, egy elismert suli, jó kemény, viszont ott a pénzedet nézik igazán. Nem egy olcsó mulatság.
Én odajártam előkészítőre, egyátalán nem tűnt fel, hogy zombik lennének, csak az angol tanárról hallottam h miss "ribizik",bár én csak matekra meg magyarra jártam és nagyon jó fejek.
A diákokról nem tudok sokat mivel addigra már vége volt a tanításnak.
én is a károlyiba járok. a xantus igaz, hogy jó hírű meg kemény meg stb de tényleg csak a pénzedet nézik, és ha nem jársz a legmenőbb cuccokba, akkor senki vagy, az én bnőm onnan menekült el fél év után. a károlyiról igazából cs annyi rosszat tudok mondani h van 1 pár pic*a..de nem kötekednek, nem szólogatnak be, szóval velük nem kell foglalkozni. és egy matektanártól kíméljen meg az isten, és akkor tényleg jó dolgod lesz:) a suli jól felszerelt, tiszta, a tanárok többsége jó fej,nem olyan szigorúak, tanulni azért kell, de nem vészes. melyik osztályba jelentkeztél? és kik voltak előkészítőn a tanáraid?
am bocsi h később válaszoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!