Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Milyen az Óbudai Gimnázium?...

Milyen az Óbudai Gimnázium? (Óbuda, Szent Lélek tér)

Figyelt kérdés
Minden érdekel.

2014. nov. 15. 07:15
 1/7 anonim ***** válasza:

Oda járok, egy kalap sz#r, el is fogok menni. Tanárok közül egy-két jó van csak, a diákok meg majdnem mind f##fejek.

Bocsánat, hogy ilyen trágár vagyok, csak nagyon megutáltam ezt az iskolát.

2014. nov. 21. 02:46
 2/7 A kérdező kommentje:
Miért nem jó? Mióta jársz oda?
2014. nov. 22. 13:48
 3/7 anonim válasza:
Ez hülyeség. Én is ide járok, de nekem nagyon tetszik. Eddig én csak jó véleményeket hallottam róla, de azért mert tényleg jó hely. Az épület nem a legszebb, de színvonalas az oktatás. Nekem nagyon jó az osztályom és az évfolyamtársaim is normálisak. Szerintem gyere el nyíltnapra!:)
2014. nov. 22. 17:52
 4/7 anonim ***** válasza:

1-es válaszoló vagyok.

#3 neee :D

"Az épület nem a legszebb, de színvonalas az oktatás."

Én pont fordítva gondolom :D.

Az épület attól szép, hogy átlátható, nem olyan böhöm nagy, mint a pesti középiskolák, és nem is olyan túldíszített, mint mondjuk a Toldy.

Meg minden része az iskolának olyan, mint egy külön épület.

A épület --> bűnronda, tény :D.

B épület --> szintén.

C, D épület, nagyon szép, modern.

Persze ezen nem érdemes vitatkozni, mert mindenkinek más az ízlése.

Na, a tanárok... nagyon, nagyon nem szimpatikusak. Nem az a céljuk, hogy minél nagyobb tudásanyaggal lássák el a diákokat, hanem az, hogy megtanuljuk a tantervben levő anyagot.

Persze minden tanár más, de itt többségében rosszak vannak (+ az én osztályom kapta a legrosszabbakat).

"Szerintem gyere el nyíltnapra!:)"

Egyetértek, abból semmi rossz nem sülhet ki, viszont ne felejtsed el, hogy a nyíltnapok nem mindig a valóságot tükrözik.

Hát, 3-as válaszoló, lefogadom gólya vagy, akkor én is azt hittem, hogy ez egy jó iskola, és az osztályomat se utáltam annyira, mint most :)

2014. nov. 22. 19:15
 5/7 A kérdező kommentje:
Midenképp elszeretnék menni majd nyíltnapra :) Mennyire szokott túl jelentkezés lenni?
2014. nov. 23. 15:02
 6/7 anonim ***** válasza:

Mikor válaszd: ha nem gondolod úgy , hogy jó egyetemre akasz menni, meg hogy a tanulás fontos (általánosságban), vagy ha humán (nem nyelv vagy reál) érdekeltségű vagy

Mikor ne: hát az előzőek ellenkezője

Túljelentkezés van, de ez nem jelent semmit.... egyik ismerősöm fele annyit írt felvételibe, mint a húgom és 5.-ként! vették fel abba az osztályba.

Ha fizikás-matekos/biosz-kémiás érdekeltségű vagy KERÜLD EL!!!!!!

2015. jan. 21. 20:39
 7/7 A kérdező kommentje:
Én pont humános vagyok és mennyi volt az a fele pontos központi?
2015. jan. 22. 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!