Milyen az Óbudai Gimnázium? (Óbuda, Szent Lélek tér)
Oda járok, egy kalap sz#r, el is fogok menni. Tanárok közül egy-két jó van csak, a diákok meg majdnem mind f##fejek.
Bocsánat, hogy ilyen trágár vagyok, csak nagyon megutáltam ezt az iskolát.
1-es válaszoló vagyok.
#3 neee :D
"Az épület nem a legszebb, de színvonalas az oktatás."
Én pont fordítva gondolom :D.
Az épület attól szép, hogy átlátható, nem olyan böhöm nagy, mint a pesti középiskolák, és nem is olyan túldíszített, mint mondjuk a Toldy.
Meg minden része az iskolának olyan, mint egy külön épület.
A épület --> bűnronda, tény :D.
B épület --> szintén.
C, D épület, nagyon szép, modern.
Persze ezen nem érdemes vitatkozni, mert mindenkinek más az ízlése.
Na, a tanárok... nagyon, nagyon nem szimpatikusak. Nem az a céljuk, hogy minél nagyobb tudásanyaggal lássák el a diákokat, hanem az, hogy megtanuljuk a tantervben levő anyagot.
Persze minden tanár más, de itt többségében rosszak vannak (+ az én osztályom kapta a legrosszabbakat).
"Szerintem gyere el nyíltnapra!:)"
Egyetértek, abból semmi rossz nem sülhet ki, viszont ne felejtsed el, hogy a nyíltnapok nem mindig a valóságot tükrözik.
Hát, 3-as válaszoló, lefogadom gólya vagy, akkor én is azt hittem, hogy ez egy jó iskola, és az osztályomat se utáltam annyira, mint most :)
Mikor válaszd: ha nem gondolod úgy , hogy jó egyetemre akasz menni, meg hogy a tanulás fontos (általánosságban), vagy ha humán (nem nyelv vagy reál) érdekeltségű vagy
Mikor ne: hát az előzőek ellenkezője
Túljelentkezés van, de ez nem jelent semmit.... egyik ismerősöm fele annyit írt felvételibe, mint a húgom és 5.-ként! vették fel abba az osztályba.
Ha fizikás-matekos/biosz-kémiás érdekeltségű vagy KERÜLD EL!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!