Veres Péter gimnázium, van esélyem, hogy bekerülök?
9. osztályba szeretnék felvételizni a Veresbe.5.7. osztályban kitűnő voltam,hatodikban egy négyessel jeles.
Szóval nem járok előkészítőre vagy ilyesmire.A magyartól félek,mert a tanár semmit nem tanított meg.Abszolút belemagyarázott egy csomó mindenbe,elszórakoztuk az órákat,semmi értelmeset nem tanultunk,most tartunk (8.o) a hetedikes tankönyv felénél.Úgy,hogy még át is ugrottunk egy-két fejezetet.Kötelezőkből nem vettünk csomót(Szt. Péter esernyője,Ábel,kőszívű-t most vesszük) mert helyette Stanley,a szerencse fia meg Harry Potter 1 volt.Mondjuk elolvastam az elvileg kötelezőket is azért. A nyelvtant is ő tanítja,3 év alatt cirka háromszor nyitottuk ki a TK-t.És ezzel még sokat mondok...Tehát magyarból így állok.Elvileg szóbeli is van,izgulós is vagyok,és hallottam,hogy 8 emberből 1-et vesznek fel kb.és bunkók a vizsgáztatók.
Mindezek egyáltalán nem derűs kilátások,van esélyem egyáltalán?Ki tud az iskoláról véleményezni?Mit ajánlotok,mi legyen?
Szerintem nagyon gyorsan kezdj el egy előkészítőt, és töltögesd a korábbi évek feladatlapjait. Így fel tudod mérni a hiányosságaidat és tudsz készülni.
A Veres erő iskola, mindenképp jelölj meg gyengébbeket is. De ha jól fel tudsz készülni, szerintem van esélyed. Csaka tempót tudni kell később is tartani...
Az iskolákban tehetséggondozó néven szokott indulni. De itt van ez: [link]
Mindenképp írj be más iskolákat is, mert semmi sem biztos.
Nem hiszem,hogy még érdekel titeket,de elárulom,hogy nem lett fényes az írásbeli.
Közben úgy volt,hogy mégse megyek,nem adtam be a jelentkezési lapot...aztán kiderült,hogy hoppá,mégis meg kell írnom.Erről értesültem a felvételi előtti estén.Úgyhogy nem tanultam semmit,megírtam,és nézem,hogy mikor kell mennem szóbelizni.Ha egyáltalán hívnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!